Over Mij

Ontdek hier meer over mij, en over hoe ik jou kan helpen om meer tijd & aandacht aan jezelf te geven

Het gezicht en de stem van Samenta.nl

Hi, ik ben Samenta. Het is mijn passie om mensen te laten ontspannen, om van alles te delen over hoe jij gezond, ontspannen en gelukkig kunt leven. Ik geef dagelijks yoga lessen, coach hooggevoelige mensen, en heb 2 online programma’s gemaakt. Hsp- coaching.nl en gezond-mindful-zwanger.nl 

Hier, op Samenta.nl, bundel ik alles waar ik voor sta.
Je vindt alles over Yoga, Hoog Sensitieve Personen, Gezonde voeding, Zwangere vrouwen, en Ontspanning. Als ik hoor: “Ik heb na de yoga les zo heeeeeeerlijk geslapen” of “Het recept wat je pas deelde, dat heb ik gemaakt, en het was superlekker!” Dan word ik daar heel blij van! 

Je zou het misschien zelf niet bedenken, maar ik heb 17 jaar lang in de financiële branche gewerkt. Ik adviseerde mensen in hypotheken, verzekeringen, beleggingen en pensioenen. En ja, ik vind cijfers ook nog steeds heel leuk, maar mensen nog veel leuker! Nadat ik mezelf had omgeschoold tot yoga docente, zag ik zoveel mensen echt worstelen met zichzelf, met stress & spanningen. 

Ik denk dat er zoveel mensen zijn, die moeite hebben met ontspannen, met genoeg tijd nemen voor zichzelf. Altijd maar bezig zijn met alles om je heen, behalve met jezelf. En ja….dat gebeurt wel, die aandacht nemen voor jezelf, maar dan is het vaak te laat. En is er al teveel spanning, nekpijn, hoofdpijn, zijn er darmklachten, huid problemen. En ga zo maar door. 

Ik weet zeker dat er zo veel gezondheidsklachten worden veroorzaakt, door spanning & stress. Doordat men niet genoeg ONTSPANT. En dat vind ik dus het allerleukste. Mensen juist die tijd geven voor zichzelf. Voor rust & voor ontspanning ♥ Mijn missie is jou te inspireren om: – Genoeg te ontspannen en te ademen – Gezond & lekker te eten – Tijd te maken, voor JOU

Liefs van Samenta

Yoga-teacher | Coach | Ondernemer

Samenta