Waarom Yoga ook zo goed is, als je zwanger bent

Waarom Yoga ook zo goed is, als je zwanger bent

Als je in verwachting bent, verandert er zoveel. In jouw lichaam, maar ook in jouw leven, in je relatie en in jouw hoofd.

Je zal veel vragen hebben, omdat je misschien ineens niet meer zo goed weet, wat je nu wel en beter niet kunt eten? En hoe ga jij jezelf bijvoorbeeld goed voorbereiden op jouw bevalling?

Inmiddels geef ik al 8 jaar, met superveel plezier en heel veel liefde, de 10 weekse cursus zwangerschapsyoga. Door de tijd heen, heb ik er helemaal mijn eigen cursus van gemaakt.

In elke les behandelen we vragen die je kunt hebben, over dat wat er verandert in jou. En we doen yoga. Een hele zachte vorm van yoga, waarbij er alle tijd is voor jezelf en voor het lieve kindje in je buik.

Ik geloof er in, dat het kindje in je buik het heerlijk vindt als jij jezelf ontspant, als je met aandacht naar binnen in je buik gaat. Verbinding maakt, en rustig gaat ademen.

Dat is nu heel fijn, maar ook straks tijdens de geboorte.

Er is natuurlijk heel veel onderzoek gedaan naar het bespoedigen van een bevalling. En wat op stip op 1 staat is: O N T S P A N jezelf. En dat ….. leer ik jou heel graag in de cursus zwangerschaps yoga.

Een tijdje geleden werd ik benadert door Li-Ann van Groen. Misschien ken je haar ook wel van de band Twenty 4 Seven. Daar zingt zij in, samen met Stacey Seedorf, muziek uit de jaren 90.

Naast het zingen, is zij gespecialiseerd in Orthomoleculaire geneeskunde, voeding, suppletie, hormoonbalans, yoga, mindfulness, zwangerschap, vruchtbaarheid, stress, burn-out, EMB bloedtest, ontgiften en sportvasten.

Ze benaderde mij, omdat zij het plan had, om een online training te ontwikkelen voor zwangere vrouwen, en dat ze dit graag met een ervaren zwangerschapsyoga docente wilde doen. Of ik het leuk vond om met haar samen te gaan werken?

Daar heb ik niet heel lang over nagedacht. We zijn samen aan de slag gegaan en hebben een prachtige online training/cursus ontwikkeld.

Gezond & Mindful zwanger

We hebben samen veel video’s samen opgenomen. Allebei veel, heel veel geschreven over onze eigen specialismen & ervaringen, meditaties ingesproken en nog veel meer. En in deze complete cursus, leren wij jou, waarom Yoga ook zo goed is, als je zwanger bent. Wij zijn allebei heel enthousiast, en daardoor werd het steeds meer en meer. En nu het af is, ben ik zo super trots op het resultaat!

En ook al klinkt het misschien gek, ik vind oprecht, dat als je in verwachting bent, dat dit zo’n fijn cadeau is voor jou, en voor de baby in je buik! Echt ga de training aanschaffen, geef jezelf al deze informatie, rust, ontspanning en gezondheid! Als je dit vòòr 1 februari 2023 doet, krijg je met de kortingscode EARLYBIRD, op alle 3 de pakketten een korting van 20%!!

En heb je vragen, laat het vooral weten, ik beantwoord ze graag.

Liefs van Samenta

En oja, het is ook een leuk idee, om de online training aan iemand cadeau te geven, die zwanger is ♥